Lær deg alt om hvordan være din hunds beste venn med Tess & Ida

 

Hundeklubben 
er et online medlemskap for deg som ønsker lære ALT om å være din hunds beste venn.

Jeg vil være med!

"Alltid trygge med positive og dyktige kunnskapsrike instruktører som bare vil hjelpe Lucy og meg til en bedre hverdag!"

Britt Marit og Lucy

"I GoodDog benyttes det ene og alene positive metoder. Hvorfor? Jo, for å gjøre hunden trygg på oss, glad i oss, at den får leve et bra hundeliv, og for å gi de resultatene og den adferden vi ønsker oss. Den etikken og tankegangen støtter vi 100 % – både hunden min og jeg!"

Arne og Era

"For å bli min hunds bestevenn trenger jeg kunnskap om henne for å kunne bygge vennskapet. Så kan vi nyte fellesskapet. Det får vi i GoodDog Club!"

Liv og Maybe

GODBITER HVER UKE!

Samarbeid - hvordan?

Månedens samarbeid deles opp i leksjoner servert én gang i uken i form av treningsvideoer og treningsskriv.

Eksempel på hva du vil lære:

 • Hvordan du får bedre innkalling?
 • Hvordan trene snutearbeid hjemme?
 • Hvordan klippe klør?

Foredrag - hva?

Månedens foredrag serveres som et live webinar der du kan stille spørsmål og som spilles inn om du vil se på ved senere anledning.

Eksempel på hva du vil lære:

 • Hva sier hunden?
 • Hva trenger hunden?
 • Hva er god lek?

Podcast - hvorfor?

I månedens podcast vil Tess og Ida samtale om et aktuelt tema fra et teoretisk perspektiv til praktisk utførelse i hverdagen.

Eksempel på hva du høre om:

 • Hvorfor trener vi med belønning?
 • Hvorfor har vi hund?
 • Hvorfor må hunden ha valgfrihet?

Blogg

I bloggen kan du som ønsker fordype deg i mer spesialiserte temaer. Som for eksempel:

 • Coice & Control
 • Høflig Hundehold
 • Hvem er "Sjefen?"

Spørsmål & Svar

Hver måned har vi live events der vi svarer på spørsmål som du har om din hund, og vi vil også spørre deg om hva du ønsker deg som tema til neste måned.

Vi hører på deg og din hund!

Bli med nå! »

Alle disse godbiter får du tilgang til direkte -

og like mange for hver måned!

Verdifulle Video Tutorials

Hundeklubben inkluderer dusinvis av verdifulle videoopplæringer som gjør livet sammen som beste venner enklere enn noen gang før. Enkle treningsopplegg som viser deg hva som er viktig å trene på og hvordan. Quiz hver måned så dere får testet hvor mye dere lært sammen og blir belønnet med badges og diplom.

Belønningsbasert ekspertise

For oss på GoodDog er hundene våre de viktigste i livet, og vi gjør alt for å prioritere deres behov og individuelle ønsker. Derfor baserer vi all trening på moderne, belønningsbaserte metoder og bruker aldri straff, kjefting eller skadelig utstyr.

To-veis kommunikasjon

GoodDog Club er for deg som prioriterer en god relasjon foran kontroll og samarbeid foran lydighet. Vårt mål er å gi dere alle verktøy dere trenger for et godt liv sammen, som de aller beste venner.

Møt våre hundeksperter

TESS ERNGREN

Tess er gründer av GoodDog og har i mange år vært forkjemper for alle dyrs rettigheter, særlig hund. Et brennende ønske om å øke hundevelferden og med det øke kunnskapen mellom hund og menneske lå bak hundeskolen GoodDog da hun startet den i 2006. 

IDA ØSTGÅRD

Ida er daglig leder for GoodDog og holder kurs på avdeling Frogner. Hun spesialiserer seg på å gjøre hverdagen med hund morsommere og enklere. Hun er mest kjent fra TVserien "Gi labb" som går på TV2 play. 

Jeg vil være min hunds beste venn!

Hver måned kan du ta en quiz og består du den får du en "Beste venner" badge!

Samler du 12 badges får du "Beste venner" diplom!

KUNNSKAP - VENNSKAP - FELLESSKAP

GoodDog Club er et fellesskap for deg som ønsker lære mer om å være din hunds beste venn, på den måten som passer deg aller best.

Hver uke serverer vi godbiter som du enkelt kan bruke til å øke din kunnskap, styrke vennskapet og forbedre samarbeidet med hunden din.

Enkle teoretiske tips og morsomme praktiske øvelser som alle får til, uansett tidligere erfaring eller type hund.

Hver måned kan du samle inn badges og for et helt år som beste venner får dere diplom.

Du betaler per måned og kan melde deg ut når du vil. 

Ofte stilte spørsmål

Hvor lenge har jeg tilgang?

Du bestemmer selv hvor lenge du ønsker være medlem og betaler per måned. Ønsker du si opp avtalen så avsluttes den måneden slutten av samme måned du sier opp.

Hva om jeg ønsker skifte medlemskap?

Føler du at unghunden din er klar for å avansere til Hundeklubben, har du fått deg ny valp og vil bli med i Valpeklubben, eller vil dere ha tips i Aktiviseringsklubben? Da er det bare å melde seg ut av den gamle klubben og inn i neste

Bli med nå! »

© 2023 GoodDog.no Personvern

 Medlemsvillkår: Som medlem i GoodDog Club får du tilgang til mengder av nyttige og morsomme tips og råd for å være din hunds bestevenn. Rådene er basert på moderne vitenskap og etiske holdninger.  Ønsker du å avslutte ditt medlemskap senere vil du kun betale måneden ut og så stoppes abonnementet. Hver måned så lager vi live events for å høre fra dere medlemmer hva dere ønsker skal inngå i medlemskapet og du kan alltid kontakte oss hvis noe ikke fungerer som du ønsker.