OM OSS

KUNNSKAP

Metoder basert på vitenskap og etikk, belønningsbasert, utansett. 

VENNSKAP

Det viktigste for oss er at du og din hund er bestevenner, uansett.

FELLESKAP

Alle som ønsker å bedre forstå sin hund er velkomne til oss, uansett.

TESS ERNGREN

 

Tess har i mange år vært forkjemper for alle dyrs rettigheter og da særlig hund. Et brennende ønske om å øke hundevelferden og med det øke kunnskapen mellom hund og menneske la bak hundeskolen GoodDog da hun startet den i 2006. 

Hun lever nå med to polarhunder, Bubba og Lillith, som er med henne overalt! Og da mener vi overalt - de lever nå sammen i bobil og reiser rundt i Europa for å holde foredrag om atferd. 

 

IDA ØSTGÅRD

 

Ida startet sin karriere som jurist for NOAH - dyrs rettigheter med spesialfelt innen hundeloven og dyrevelferdsloven. Etter å sett for mange negative utfall av manglende kunnskap om hund bestemte hun seg for å jobbe mer i felten og forebygge at hund og eier kom opp i vanskelige situasjoner.  

Hun er daglig leder for GoodDog og holder kurs på avdeling Frogner, og spesialiserer seg i å gjøre hverdagen med hund morsommere og enklere. Hun er mest kjent fra TVserien "Gi labb" som går på TV2 play. 

 

 

"For oss på GoodDog er hundene våre de viktigste i livet, og vi gjør alt for å prioritere deres behov og individuelle ønsker. Derfor baserer vi all trening på moderne, belønningsbaserte metoder, og bruker aldri straff, kjefting eller skadelig utstyr.

Når du går på kurs hos oss, får du lære hvordan hunden din kan svare ja eller nei på spørsmål, vise deg hva hen ønsker og trenger, og hvordan du lærer hunden å ta gode valg i livet. Vårt mål er å gi dere alle verktøy dere trenger for et godt liv sammen, som de aller beste venner."

 

Tess Erngren